Печатење и сублимација

Со наша помош сега може да оставите личен печат на работите кои секојдневно ве опкружуваат.Печатење на текстил во разни бои, големини и количини по пристапни цени за рекламирање на вашата компанија.Високо квалитено и трајно печатење со гума на вашите маици или друг вид на текстил, до А3 формат, или сублимациско печатење во пол колор до А4 формат.

Печатење на рекламен материјал од типот на мауспадови, чаши , сложувалки